Aktuality

Informace k obhajobám/SZZ

Obrázek: Lukáš Bystrianský
Informace k obhajobám/SZZ
autor Lukáš Bystrianský - Čtvrtek, 9. duben 2026, 13.26

Vážení studenti,

ti, co chtějí v červnu končit nebo alespoň splnit jednu ze zkoušek (obhajobu/SZZ), musí mít do 7.5. uzavřený STAG tzn. splněné všechny předměty a mít odpovídající počet kreditů. Zároveň musejí odeslat přihlášku k SZZ/obhajobě na studijní oddělení (paní Postlové). Tento termín lze si prodloužit o týden na základě žádosti, kterou podepisuje vyučující, katedra (já) a odevzdává se na studijní oddělení.

Termín pro odevzdávání bakalářské/diplomové práce je 30.4.  Práci odevzdáte nahráním do STAGu a oznámením této skutečnosti paní Postlové. I tento termín lze prodloužit o týden na základě žádosti (podepisuje školitel a katedra). Připomínám, že součástí Vaší práce (elektronické) je zadání, které Vám posílám na Váš pokyn (není nutné mít na něm podpisy). Jeden výtisk (může být i v kroužkové vazbě) pak přinesete na katedru (mě) nejpozději 14 dní před obhajobou tzn. do konce května. Tento výtisk se Vám pak může po obhajobě vrátit (na katedře ani fakultě se nedeponují). Posudky k Vaší práci naleznete ve STAGu nejpozději týden před obhajobou. Na obhajobu (termín s harmonogramem a komisí bude upřesněn v květnu) si připravte prezentaci na 10-12min. 

V případě jakýchkoliv dotazů mě kontaktujte. 

Pěkný den

s pozdravem L. Bystrianský